Lång dag

Idag har det varit en extra lång dag för barnen (och mej). Jag hade ju bokat klipp och färgning för imorse klockan 10 och i bilen på vägen dit får jag ett otroligt sorgligt besked, och som om inte det räckte så sen när jag kommer fram till hårsalongen så har min frisör av misstag bokat in mej i juli, inte juni. Det var bara att vända hem igen. 

C har blivit supersjuk med en hosta som vägrar ge med sej och jag har fått samma skit fast inte lika illa (iallafall inte än). C träffade en läkare idag som skrev ut antibiotika. Det känns som en hemsk repris på förra gången vi var i Sverige… Jag vet att jag inte ska tänka så men det är svårt att låta bli.

Efter skolan hade barnen en timmes trampolinlektion, sen åkte vi och kastade i oss lite sushi innan det var dags för A:s förskoledisco. Klockan halv sju var vi hemma! Gissa om barnen var trötta vid det laget. För att inte tala om hur jag känner mej… 

Så här hittade jag A och O ikväll. Jag hade sprungit ut ur barnens rum en snabbis för att hämta något. När jag kom tillbaka så låg hon och kramade sin lillebror 💕Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s