Tremånadersvaccin – fler biverkningar?

Jag behöver råd! Har ni som är småbarnsföräldrar och vaccinerat era barn, upplevt att tremånadersvaccinet gett ”värre” biverkningar än den första omgången vaccin vid 6 veckor? Jag kommer inte ihåg exakt hur L och A reagerade dagarna efteråt mer än att sköterskan och läkarna (i rummen intill) aldrig haft nån som skrek så högt och länge vid spruttillfället som L. Han gjorde ett ordentligt intryck kan man säga…

O reagerade inte nämnvärt efter hans första vaccin. Något tröttare samma dag kanske. Nu är det alltså dags igen och jag vill vara säker på att vi slipper eventuella biverkningar när vi flyger på tisdag. Han är inbokad för vaccinet på fredag eftermiddag, det borde väl vara safe enough eller vad säger ni?

2 reaktioner till “Tremånadersvaccin – fler biverkningar?

  1. Hej! Vi vaccinerade första gången när de var tre månader. Äldste sonen fick feber efter ca sex timmar (efter kommande vacc blev han inte sjuk. Yngste sonen blev inte sjuk av första vacc (men fick feber efter något av de kommande tillfällena).
    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s