Ny dag tack

Jag är SÅ glad att den här dagen snart är över. Egentligen har den inte varit dålig, tvärtom jag har fått en hel del uträttat men jag har bara varit så otroligt trött och O har gråtit så många gånger att jag tappat räkningen. Till sist var jag så uppgiven att jag också grät i bilen. Trodde aldrig vi skulle komma hem och trafiken var hemsk. Jag skulle kunna svära långa ramsor här över vägarbeterna som pågår runtom Queenstown men det hjälper ju inte. Tro mej, jag gör det varje morgon och eftermiddag…. Jag försöker verkligen planera så att jag undviker onödiga bilresor i rusningstrafik men ibland går det ju inte då barnen har aktiviteter direkt efter skolan och C jobbar.

Hursomhelst. Jag ska krypa i säng nu och förhoppningsvis sova ordentligt några timmar. O sov till kvart i sex imorse utan att vakna en endaste gång!! Första natten det händer men tror ni jag sov? Nej självklart kunde jag inte det. Jag vaknade först vid 2-3 då O vanligtvis vaknar och sen gick jag upp halv fem och pumpade sprängfyllda bröst och kunde därefter omöjligt somna om. Så det är väl därför jag varit så himla trött…

 

 

Älskade barn, imorgon ska jag vara en piggare och bättre mamma. Jag lovar.

 

img_3640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s