Söndagsångest

Nä det var väl att ta i, men jag har helt klart känslan att ”är helgen redan över?”… Den har verkligen gått rekordfort. Kanske för att vi gjort mycket och varit ovanligt sociala?! 

Middag med vänner i fredags, frukost ute med grannarna idag och sen middag med samma vänner som i fredags, ikväll igen. Det har verkligen varit SÅ trevligt men jag är inte alls redo för måndag imorgon. 

Det enda vi inte lyckats klämma in den här helgen är skidåkning. Det kom ny snö natten som var så jag har kastat drömska blickar mot bergstopparna hela dagen men C har en envis hosta och L också så det kändes inte lägligt att ta med dom upp och åka skidor. Och tyvärr kan jag ju inte lämna O hemma och åka iväg själv ännu eftersom jag helammar. Vi har hittills bara gjort ett försök att pumpa och flaskmata O. Det hela höll på att sluta i kaos med superhungrig bebis och stressad pappa och vi har inte testat igen… Jag tycker desstom att det är så himla bökigt och omständigt att pumpa, att jag helst låter bli. Jag tänker att det bara är några få månader kvar tills vi kan börja med smakportioner och jag får lite mer frihet igen. 

Jag tog med O på en promenad runt Jacks Point istället. Inte samma sak som att åka skidor i nysnö men dagen bjöd på fantastiskt vinterväder så min promenad var inte fy skam den heller. 

Nu hoppas jag kunna sova ordentligt i natt. De senaste nätterna har jag sovit så oroligt. Börjar redan få resfeber! Inte likt mej att få det så här tidigt. Eller det kanske det visst är förresten. Oroar mej för olika grejer antar jag. Sist var det ju över att åka ifrån barnen. 

Nu nojjar jag mest över flygresan och hur det ska gå med tidsomställningen för en sån kort period. Vi är bara hemma på svensk mark i 13 dagar. Läste nånstans att det tar barn en dag för varje timme tidsskillnad, att komma i fas. Så en 10 dagar då med andra ord. Då är det ju typ dags att åka hem igen! Herregud. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå med allt 💙

2 reaktioner till “Söndagsångest

  1. Skidor i juni – svårt att förstå!
    Hur kommer det sig att du inte stannar längre i Sverige, flera månader som mammaledig kanske? Är det möjligen pga skolan för L eller att det blir svårt att roa tre barn hela dagarna utan kompisar? Förstår att du har bra skäl till planering av resor, blev bara lite nyfiken.

    1. Hallå, ja jag hade ju gärna stannat längre men det är som du säger pga L:s skola. Dom har bara två veckors lov och C måste vara tillbaka i slutet av Juli då det är mycket på farmen att göra inför kalvningen i augusti. Nästa sommar åker nog jag och O ensamma och då kan jag vara lite mer flexibel med datumen men den här gången ville jag att hela familjen åker tillsammans så då fick det bli en kortare resa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s