Utekväll, skridskoåkning och starbucksfika

Som varje år när ni hemma i Sverige firar midsommar så har vi Winterfest här i Queenstown. Det är en festival som firar att vintern är här skidsäsongen börjat. Den brukade vara hela 10 dagar men har nu kortats ned till ett weekend event på 4 dagar. Mycket bättre faktiskt. Nu är det mera koncentrerat med aktiviteter varje dag istället för som tidigare då de sista dagarna kändes mest som utfyllnad. 

Igårkväll åkte vi in för att titta på fyrverkerierna och äta middag på Novotel. Vi mötte upp flera vänner som också hade barn och kvällen blev så himla lyckad! God mat och vin, trevligt sällskap och nöjda barn. Vi var hemma vid halv tio vilket får ses som en helkväll med tre barn! 

Imorse tog vi en lång sovmorgon och och softade hemma tills efter lunch. Sen drog vi in till stan och åkte skridskor med barnen och avslutade med en fika på Starbucks. Så mysigt! Jag är verkligen som lyckligast när jag har hela min familj med mej och vi gör saker tillsammans ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s