Att lyssna till tystnaden (och magkänslan) 

Tog den här bilden imorse (och la på ett filter 😜) när jag gick nedför QT Hill. Skulle egentligen ha mött upp en vän och vandrat den längre Sams Summit hajken, men jag var tvungen att ställa in i sista stund då O ville annat. Jag hade på känn redan dagen innan när vi bestämde den hajken att det skulle bli för länge att ha O i bärselen (dryga 2,5 timmar) och dessutom såg inte vädret lovande ut. Bara tanken på en skrikande bebis i kallt och blött väder gjorde mej stressad. 

Och mycket riktigt, O vaknade redan halvvägs dit i bilen och var ledsen och hungrig så jag skickade ett sms till min vän och sa att det tyvärr inte funkade. Jag stannade bilen och ammade och sen gick jag uppför QT Hill istället. En mer lagom runda på precis under en timme. 

Jag måste bli bättre på att lita på magkänslan från början i såna här lägen och inte lova saker hit och dit för att jag så gärna vill att det ska fungera. Det medför bara en massa onödig stress. Men nu lyssnade jag på mej själv till sist ändå och ställde in. Och min vän förstod helt och hållet 💙 

Min iPhone laddade ur totalt pga kylan så istället för att lyssna på poddar och musik gick jag i tystnad.. och upptäckte hur länge sen det var jag hörde fågelkvitter. SÅ rofyllt. Ett tips till er där ute, skippa lurarna då och då. Det är så lätt att man blir van att alltid ha ljud omkring sej, radio i bilen, tvn på i bakgrunden och musik eller poddar när man tränar eller ute och går. Ibland är det oväntat skönt att bara gå i tystnad. Ett fredagstips från mej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s