Mysig morgon med mina söner

Ibland är det så att jag nästan måste nypa mej i armen över att jag har tre så otroligt fina barn. TRE stycken! Jag har nog inte riktigt förstått att jag är trebarnsmamma. Känner mej ju knappt vuxen ibland (se bildbevis nedan). Andra gånger känner jag mej extremt gammal… haha. Beror på dagsformen!

Jag älskar mina barn över allt annat här i världen och är så glad över att jag fått bli mamma till just dem. Jag lär mej nya saker av dem varje dag, både om mej själv och sättet dom betraktar världen på.

Just idag fick jag en mysig morgon tillsammans med L, och O var såklart med på ett hörn han med. Jag insåg hur mycket jag saknat att få spendera tid ihop bara jag och L, min älskade förstfödde. Det brukade ju vara vi två mot världen. I hela 2,5 år låg fokus bara på honom, sen kom lilla A och exakt 4 år senare föddes O. Nu är det väldigt sällan jag och L får kvalitetstid tillsammans bara han och jag. Det måste jag ändra på, vi behöver den tiden tillsammans. Det märks så tydligt på hur nöjd han blir. Och jag med!

När vi är i Sverige hoppas jag vi kan dela upp oss då och då så att alla barnen kan få lite välförtjänt egentid med både oss föräldrar och deras morföräldrar. Åh jag längtar så galet mycket till Sverige! Barnen också ska tilläggas. C är inte riktigt lika exalterad… Fast jag vet att han också kommer njuta av att få lite miljöombyte. Kunde man bara minska flygtiden med ett dygn så skulle det vara perfekt 😉

 

Jag och L åt brunch på det mysiga caféet The Boat Shed som ligger nere vid sjön. Jag beställde Eggs Benedict och en soy cappuchino medan L valde scrambled eggs och varm choklad. Vi var helnöjda båda två! Innan dess var vi på biblioteket där L hittade en Minecraft-bok. Är det spelet lika populärt i Sverige?

 
3 reaktioner till “Mysig morgon med mina söner

  1. Kan dina barn prata/iallafall förstå svenska? Hur pratar ni när ni träffar din svenska familj? Alltid undrat hehe

    1. Hej Sandra! Mina barn förstår svenska helt och hållet, men dom svarar (tyvärr
      tycker ju jag) på engelska. När vi är i Sverige eller när mamma eller pappa är här och hälsar på så blir barnens svenska ord alltid fler vilket jag tycker är roligt! Eftersom barnen pratar engelska är det otroligt lätt i att falla in i att svara dem på engelska men jag försöker vara så konsekvent med svenskan som det går. Något jag även påminner min familj i Sverige om ❤️ Det är sån skillnad i att förstå ett språk flytande som ju barnen gör jämfört med C som bara snappar upp några ord här och där. Barnen har ju full koll på vad som pågår och hänger med i samtalen med min svenska familj medan C lätt hamnar utanför. Vi pratar förstås engelska när han är med men då är det ju min svenska familj som inte hänger med stundtals när engelskan går undan. Inte lätt alla gånger! Särskilt för mej som måste fungera som översättare mellan alla haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s