Klippa lugg igen?

Jag har beställt tid för klippning och färg innan vi åker till Sverige och jag är supersugen på att klippa lugg igen. Vad tror ni? Ska jag köra på lugg? 


                        Mera lugg-inspo:Jag bara älskar allt med den här bilden. Modellen är så galet vacker! Håret är fantatsiskt men hennes hy och make är om möjligt ännu snyggare… Love it.
Emma Stones ”side sweeped bangs” är en annan favorit. Förmodligen är det lite mer lättskött och praktiskt med en sån lugg. Lätt att växa ut också.


7 reaktioner till “Klippa lugg igen?

  1. Du är jättefin i lugg!!

    Jag klipper lugg var tredje eller fjärde år, gillar det tills den behöver klippas, låter den växa ut istället och sen lagom till jag glömt (förträngt) att luggar behöver fixas oftare klipper jag lugg igen 🙂 men snyggt är det!

  2. Kör vanlig lugg först så kan du ju enkelt ändra till side swept efter ett litet tag när det har börjat växa så får du variera med båda. Jag tycker det är jättefint!

  3. Här skulle jag råda att tänka praktiskt och bekvämt, haha. En snygg lugg behöver ”fixas” tycker jag för att det ska bli riktigt fint. Menar dock inte att man måste (såklart!) men i jämförelse med en lång lugg som man lätt kan sätta upp. Du var ju så fin i lugg, kör om du funderat på det ett bra tag, ditt hår verkar växa rätt fort så ett klipp är inte hela världen om du skulle ångra dig:) Jag har själv exakt den färgen och lite kortare längd (min naturliga med lite solblekt svenskt sommarhår nu) och lugg som du visar och skriver att du älskar. Måste säga tack för att du gillar den frisyren för jag har känt mig nästan för naturlig och på gränsen till tråkig i den frisyren på sistone, dock väldigt lättsam frisyr vilket passar mig:) Klipper lugg och håller den i ca 1 år, sparar ut, klipper jämn page, sparar lite och klipper lugg, och så håller jag på.. Låter ju asptrist kanske, men lättskötta båda frisyrerna även om jag svär tyst när luggen är preciiis sådär ”nästanlång” men ändå lugg. Långt sidorspår, mitt svar, kör! 🙂 En page till hakan och lugg skulle du passa så bra i! Och jag måste säga att med lugg är du liksom direkt några år yngre. Vad tycker C förresten? Om han tycker ngt i denna stora fråga;) 😉 Så kul att se foton på erat hus, annorlunda och så fint och luftigt. Och fräscht! Kram

    1. Tack Åsa! Jag håller med, lugg gör absolut att några år kapas direkt – inte mej emot 😜😘 Kommer se till att luggen klipps tillräckligt lång för att kunna sättas upp med en bobby pin. Jag ber alltid om samma sak när jag klipper mej, att kunna sätta upp håret i en tofs, även om det är en liten kort sak, är ett måste! Din frisyr är absolut inte tråkig, tycker som sagt den är superfin!! Tack för lugg-pepp, på onsdag smäller det 😬😃 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s