”You swedes eat so healthy”

Min otroligt söta shoppingmaskot. Han tyckte att det var sådär kul att ligga i kundvagnen men höll ut genom hela affären tills vi kom till kassan. Då fick jag bära honom.


Känns som jag springer in på en mataffär var och varannan dag. Jag borde väl planera bättre men trots att att jag nästan jämt har med mej en lista så är det alltid något som glöms bort eller tar slut. Idag var det maskindiskmedel vi behövde men som vanligt kom lite annat med hem också.

Jag fick kommentaren i matkön ”you swedes always eat so healthy” från kunden före. En man jag aldrig sett förr. Jag blev så paff att jag inte kom mej för att fråga hur det kom sej att han kände igen svenska (jag hade A med mej så jag pratade på svenska) utan sa istället att kolla, bland broccoli och frukt gömmer sej två chokladkakor! Men det var mörk choklad ”so still healthy” tyckte mannen. Haha lite kul ändå. 

Det är något jag gillar med Queenstown. Människor kommer från alla jordens hörn och är generellt väldigt öppna och trevliga. Om du vill så finns det alltid chans för lite småprat och en ny bekantskap när du är ute och gör dina vanliga ärenden. Queenstown står aldrig still utan du ser alltid nya människor! En mysig småstad med storstadspuls. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s