Sjukdom på intåg?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Eller så är jag bara sjukt trött. Ikväll är det som att någon slagit mej i huvudet. Klockan är bara nio men jag ligger redan i sängen. Känner hur halsen kliar litegrann och det är väl inte så konstigt med tanke på att både L och A är lite hängiga och snoriga. 

Vissa kvällar/dagar är mer intensiva än andra och idag har varit just en sån dag som gått i ett. Men jag hann med en lugn promenad runt Jacks Point när O skulle sova på eftermiddagen. Jag lyssnade på Yoga Girls podcast under tiden vilket var både intressant och givande. 

Imorse ledde jag Mama Boot Camp för tre taggade mammor. Sista halvan av passet satt jag och ammade O på en handduk på marken medan jag instruerade men det gick bra det med! 

Sen hade jag och C ett möte med en mäklare i stan angående en tomt vi är intresserade av. Vi får se vad som händer där… 

Nu har O somnat brevid mej och jag ska göra precis samma sak. Jag önskar att han sover lääänge i natt, jag jinxade det nämligen genom att berätta hur bra han sovit på sista tiden. Igår natt vaknade han såklart hur många gånger som helst. 

Night Night 
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s