Yesterday 

Plötsligt har jag massa bilder att dela med mej av men ingen tid att blogga, men det är ju ändå att föredra än det omvända. Det betyder ju att jag gör en massa (roliga) saker! Igår på förmiddagen stack jag ut på en hajk med O i bärselen när han skulle sova sin första tupplur. 

Vi har fått in en rutin nu så jag vet på ett ungefär när hans sovtider är, vilket gör vardagen lite enklare! 

En annan sak som är så härlig att jag knappt vågar nämna det är att jag fått sova till 4-5 om morgnarna i 3 nätter i sträck! Jag njuter så länge det varar 💘

Den extra sömnen gör verkligen att jag känner mej som en annan människa. Eller mer som mej själv kanske jag borde skriva.
 
Min hajk här i Jacks Point. Så tacksam över att ha den här vandringsleden på mindre än 10 minuters promenadavstånd från vårt hus:På eftermiddagen tog jag med barnen och handlade mat, sen köpte vi med oss sushi och åkte till en bmx bana/lekpark. Det var galet kallt så sushin åt vi i bilen och därefter cyklade och lekte barnen en stund. Själv ville jag mest åka hem men stod ut för barnens skull! 


                           Älskade ungar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s