Stolt Syster

För att inte tala om stolt mamma. Jag är så tacksam för att jag fått bli mamma till mina tre älskade hjärtan 💙❤️💙 Det finns inget jag är stoltare över än mina fina barn!


Idag har O varit en mycket gladare och nöjdare bebis än på flera dagar. Så skönt, både för honom och mej. Kanske för att idag har varit lite lugnare än vanligt? 

Efter att jag lämnat barnen imorse mötte jag upp D för en hike upp QT Hill medan O sov i bärselen. Vi tog en kaffe och smoothie efteråt på Sherwood men sen åkte jag och O raka vägen hem där vi stannade tills det var dags att hämta A och L igen. 

Några lugna timmar mitt på dagen var nog vad vi båda behövde. Både L och A har trampolinlektion på onsdagar efter skolan, dit även C kom idag och sen åkte vi och åt pizza tillsammans efteråt. En mysig onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s