Sommarminnen

Jag längtar så galet mycket efter sol och värme just nu. En solresa skulle inte sitta fel! Jag hoppas att Sverige kommer bjuda på härlig sommarvärme när vi kommer hem i juli. 

Annars lär ju Dubai göra det. Vi har två nätter och tre hela dagar där på vägen över. Vi vill blandannat hinna med att besöka ett känt vattenland samt åka upp i världens högsta byggnad, Burj Kahlifa. Appropå Dubai så måste jag boka hotell, det har jag inte gjort ännu. 

Här är några härliga bilder från Noosa, Australien. Måste ha varit december 2013 om jag inte minns fel. Australien kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ❤️ Det var ju där allt började. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s