Önskemål?

Det var ett tag sen vi hade frågestund här inne. Har du några önskemål om vad du vill läsa mer om? Vill du veta mer om O eller är det tillräckligt med bebissnack redan? Min träning under och efter graviditeten? Vad gillar du bäst för bilder, daglig dokumentation eller är det kanske landskapsbilderna du älskar? 

Sen tycker jag att det vore superkul att veta lite mer om just dej! Ålder, barn eller inte, var du bor, vad du helst gör på fritiden etc. Är du en färsk läsare eller en gammal trogen följare? 


Jag idag. Dunjacka och vinterkängor är numera ett måste. Vintern är verkligen här! (Trots knallblå himmel och ”palmträd” i bakgrunden). 

13 reaktioner till “Önskemål?

 1. Skulle så himla gärna vilja läsa mer om din story! Hur träffades du och din man? Var det självklart att ni skulle bo på NZ, eller hur gick tankarna? Är en ganska ny läsare, 30 år och svensk. Hittade hit av en slump 🙂

 2. Jag tycker du har en riktigt bra blandning på din blogg! Jag är själv väldigt intresserad av träning, hälsa, mat och inredning. Älskar naturbilderna men även bilderna från din vardag och tycker det är härligt när du blandar inlägg om just din vardag med inlägg där du går in lite mer på djupet och förklarar tankar/känslor om något speciellt. Jag är 29 år och bor sedan sex år tillbaka i Australien så kan ofta förstå dina inlägg om saknaden till anhöriga i Sverige. Inga barn ännu (men två hundar och en katt som nog blir behandlade som barn ibland 😉 ) Vet inte riktigt hur länge jag läst din blogg..minst två år skulle jag tro. Ska förresten antagligen till Nya Zeeland för första gången i januari och ser såååå mycket fram emot det!! Kram

 3. Hej! Jag tycker du har en bra mix i dina inlägg! Din blogg tröttnar jag inte på (som jag gör på många andra med ytligt innehåll, typ baserade i Sthlm). Jag skulle dock behöva tips på hur och vad man kan träna när man är med barnen, t ex att få till yogan du gör hemma (och vilka instruktörer/video som är bra). Barnen är så stora nu att de inte går att få med på promenader som jag gillar. Jag har nog läst din blogg i fem år – sen jag fick min äldste son. Sååå länge!

  Jag är 40 år bor i en mindre ort i Sverige med man och två barn, snart fyra och sex år. Pratar med dem om drömresan vi ska göra någon gång till NZ! (Jag har varit där en gång och det var en oförglömlig fantastisk resa).

  Mitt ”problem” är lite att jag inte har något speciellt intresse… Behöver man det tänker jag ibland. Men jag gillar iaf att promenera, meditera/göra Mindfulness, har börjat yoga hemma men det går trööögt, läsa, sticka och sy.
  Ha det gott!

 4. Tycker det är så skoj att läsa om dina aktiva aktiviteter med barnen,har verkligen påverkat mig positivt. Har läst din blogg sen några månader innan A föddes och har fått massa bra tips genom den. Tex blev jag inspirerad att köpa en balance bike till äldsta när hon fyllde två som hon använde så mycket, tom i skateparken inspirerad av era pump tracks och när hon var 4 år och någon månad fick hon en vanlig cykel och jag hade ju sett på din blogg att det gick redan i den åldern utan stödhjul så vi körde utan redan efter någon timme och se där det gick ju jättebra och tack vare det har vi cyklat massvis senaste året 🙂 nu funderar vi på hur vi ska göra med mini, han har kört på balance bike nu sen innan han var två och nu är han också i skateparken så vi funderar på om han kanske kan klara en med pedaler, trots att han bara är 3. Gillar att din blogg är ärlig och tar upp både jobbiga och roliga saker. Bor i ett litet land på Balkan och har bott utomlands i över 10 år, barnen är 5 och 3 nu och i september är det skoldags för stora. Därför tycker jag det är kul när du ibland berättar lite om skolan på nz 🙂 tack för att vi får vara med på ett hörn i ert liv!!!

 5. Tycker om din fina blogg som den är! Bra blandning, gillar speciellt dina inlägg där du skriver mer personligt. Att från en jobbig situation du delat med dig så äkta av, till träning, uppfostran, kulturella skillnader, fantastiska foton osv. Upplever dig så stark, modig, positiv och vettig☺ Hoppas du inser hur bra du är sol klarar så mkt. Bor i mellersta Sverige, 37 år, inga barn, älskar natur, motion, mode, inredning, upplevelser och uppskattar ofta hur tacksam jag är för livet i stort som smått. Har följt dig i över 4 år. Många bloggar har jag lämnat pga all reklam och opersonliga del. Uppskattar att du inte har det och skriver för att du vill och inte måste, du fattar😉 Stor kram

 6. Hej! Jag gillar blandningen på din blogg. Gillar att läsa om er vardag o era aktiviteter då jag oxå är hemma min yngsta.
  Älskar oxå alla fina bilder du lägger upp. Jag var aupair i nys Zeeland 2008 o jag vill verkligen tillbaka någon gång i framtiden. Så himla fint!

  Jag är en gammal trogen följare som började läsa din blogg när jag precis hade fått min äldsta dotter eller när jag var gravid med henne, kommer inte riktigt ihåg, men ca 5,5 år sedan.
  Jag bor ca 2 mil söder om Göteborg och är 28 år och bor med min sambo o våra två döttrar på 5,5 och 1, 5 år.
  På fritiden åker jag helst o kör ett pass på gymmet eller tar en promenad med en vän. 😊

 7. Hej! Har följt i ett par år, 33, bor i Skåne, första barnet kommer i höst 🙂 Jag tror att jag började läsa på grund av att jag alltid drömt om Nya Zeeland (det lär nog förbli just en dröm, men ändå, haha), så jag älskar inlägg med vackra naturbilder och skulle gärna vilja veta mer om just NZ, hur vardagslivet funkar, kulturella skillnader, mat, allt sånt är intressant! Men tycker om vardagsinlägg, barn, inredning, yoga etc också! Och coola aktiviteter på två hjul (kör själv på asfalt, ”vanlig” mc samt landsvägscykel, så inte riktigt samma, men ändå) och hikes.

 8. Hej Emma! Jag har följt dig i flera år och gillar din blogg jättemycket. Jag tröttnar inte att läsa den till skillnad mot alla andra bloggar. Perfekt blandning av allt. Jag bor i USA, i Arizona, för närvarande med min svenske man och 4 barn. Jag tycker att det skulle vara kul om du ville visa ert nya hus och hur ni inrett. Om det är privat förstår jag, till 100 procent.
  Kram

 9. Hej, tvåbarnsmamma (4,5 och 1,5 år) bor utanför Stockholm. Gillar alla fantastiska bilder på naturen (wow) och att läsa om alla aktiviteter du/ni hittar på med barnen! Inspirerande! Träning (och resor) är mina intressen (efter familjen 😍). Träning är framförallt just nu löpning! Har väl följt din blogg i säkert 2 år (hittade dig genom Elaine Eksvärds blogg tror jag). Jag är så imponerad hur du klarar av tre barn själv när din man är borta! Tack för en skön blogg! Kram

 10. Det er alltid så fint å titte inn på denne bloggen og få et lite glimt av livet deres i Queenstown. Jeg liker at bloggen din er personlig og jordnær, samtidig som man kan drømme seg bort med alle vakre landskapsbilder. Har fulgt bloggen din i rundt 2 år tror jeg. 🙂 I sommer flytter jeg med min svenske samboer til Svalbard, for å jobbe og legge opp penger til studier i New Zealand eller Australia etter jul. Kanskje derfor synes jeg det er ekstra spennende å lese om kulturforskjeller eller andre unike ting ved livet som expat i NZ, ting som man kanskje ikke får med seg som turist. Så lurer jeg på om det er mye forskjell på hverdagslivet og mentaliteten i Australia og NZ, du som har bodd begge steder. 🙂 Takk for en fin og inspirerende blogg!

 11. En gammal trogen läsare här 😀 Var väl när jag själv bloggade för längesen och jag hittade dig på något sätt 😀 Din blogg är ett måste att kika in på ofta pga den helt enkelt är jättebra! Blandning av vardagsliv, träning, natur, familj. Ärligheten och att du får med så många olika sidor är så bra! Känner igen mig så mycket i det du skriver! Har ju samma fast med man från Australien och det är så skönt att läsa om andra i samma situation! Herregud det är verkligen inte lätt men samtidigt så häftigt! Du vet precis vad jag menar 😀 Bara kör på precis som du gör, jätteskoj med bebisinlägg tycker jag 👍🏻😍❤️

 12. Jag har läst din blogg från och till under några år! Jag gillar också din ärlighet och att läsa om dig och din familj. Jag tycker det äe häftigt att ni är så aktiva ”trots” att ni har så många barn. Inspirerande! Jag var på NZ 2007 och därför är det lite extra roligt att läsa om Queenstown såklart. Drömmer om att åka tillbaka med min familj om några (många) år.

  Jag är 30, har ett barn och sambo, och bor i södra Sverige.

  Jag skulle vilja läsa om hur ni träffades, hur det kommer sig att ni bor på NZ, och om ni någonsin kommer bo i Sverige?
  Vad jobbar/har jobbat du med?
  Vad drömmer du om i framtiden – både med din familj och dina egna drömmar?
  (Jag tycker det är svårt att få tid för sig själv och drömma framåt med ett barn och kan tänka mig att det är ännu svårare med tre haha.)

  Kram! Hoppas du får sova på nätterna snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s