Tillbaka på banan

Efter en dag med en massa positiva grejer känner jag mej tillbaka på banan igen. Gick och la mej som ett vrak och vaknade… trött som få och fortfarande lite ur balans sen gårkvällen. L fick ta bussen i sista minuten då jag insåg att vi aldrig skulle hinna i tid till skolan. Förskolan är ju mera fri, jag tror att första samlingen är halv tio och senare än kvart över nio har vi aldrig kommit. Idag kom vi dit vid niotiden. 

Efter att jag lämnat av A så åkte jag till ett café och beställde in en rykande cappuccino (det var nollgradigt imorse!) och en avokadotoast. Så jäkla gott! Sen passade jag på att skriva träningsprogram inför morgondagens Mama Boot Camp klass innan O vaknade. 

Det märks supertydligt att han har gått in ett andra utvecklingssteg. Jag ser det på sättet han tittar på människor och saker omkring sej. Även hur han beter sej, plötsligt är omvärlden skrämmande och han gråter mer, ibland längre perioder utan någon uppenbar anledning (som hunger, trötthet, blöt blöja). Just därför hade jag ingen större förhoppning att det skulle bli särskilt mycket yoga för mej på Mums and Bubs Yogan. 

MEN, istället så fick jag en privatlektion då det bara var jag som dök upp, och min yogalärare höll O i famnen hela klassen medan hon instruerade mej. Det var rena drömmen! 

Efter yogan åkte jag hem en snabbis för att hämta barnens simväska och fixa lite annat småplock. Hann dock inte vara hemma länge innan C ringde och sa att vi fått mejl från L:s lärare att han skulle få ett diplom under dagens assembly. Det ville jag såklart inte missa så jag skyndade mej iväg så snabbt jag kunde. Trots att det bara är cirka 10-minuters bilfärd (utan brostopp) till A:s förskola var jag tvungen att stanna halvvägs för att amma och byta bajsblöja. Vi kom fram till L:s skola 14.29 – 1 hel minut till godo, yes! Haha. Viktigast av allt, jag var där när L gick upp och tog emot sitt diplom 😊

Sen körde vi vidare mot simhallen. L hade simlektion och A badade i lilla poolen. C körde raka vägen från farmen in till badhuset och kom fram lagom till L:s lektion var slut. Vi stannade kvar ett tag tillsammans och tittade på barnen när dom lekte men sen smet jag och O hem i förväg. Så skönt att slippa dusch och ombyte-momentet med en liten bebis! Det är svettigt nog utan bebis. 

Appropå svettigt förresten, jag höll på att flyta bort (vitsigt jag vet) inne på simhallen, och inte kunde jag ta av mej den tjocka collegetröjan jag hade på mej heller då jag hade läckt bröstmjölk genom både pads, bh och linne. Fläcken var stor som en cd-skiva. Inte läge att ta av sej tröjan med andra ord. Så jag var tacksam i dubbel bemärkelse att få åka hem! 

Okej, slut på uppdatering. Nu måste jag sova medan O gör det. 

Night Night 


2 reaktioner till “Tillbaka på banan

  1. Alltså wow, jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta när jag läste gårdagens inlägg men du var ju så handlingskraftig mitt i allt kaos. Har en relativt nybliven 3 åring här hemma som prövar oss konstant och bråkar med sin syster så fort vi vänder oss om så jag har inte ens vågat tänka tanken på en trea det sista året. Det här låter som något som skulle kunna ske här hemma…

    Ville bara kommentera att vilken fin skola er L verkar gå på! Är den privat eller statlig, vore skoj att höra lite mer om hur det fungerar med skolor och sådant. Lär de sig tex fler språk etc?

    Kram

  2. Hej Emilie ! Jag har hittat din instagram , och ville bara säga att vad fina bilder du har tagit ! Det är roligt och följa dig för det är något nytt och läsa varje dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s