Saker som inte hamnar i bloggen

Det slog mej igår när jag tänkte på veckan som varit hur mycket som händer som inte hamnar i bloggen. Bloggen är ju bara en liten del av mitt liv fast det är nog lätt att skapa en bild av hur man tror att min vardag ser ut. Men den bilden beror ju helt på vad jag väljer att dela med mej av.

Tex så syns ju C nästan inte alls här, eftersom han inte gillar att vara med på bild och mest blir irriterad om jag håller på och fotar. Därför spar jag det till när jag är själv eller tillsammans med barnen. Något som såklart ger en lite missvisande bild.  Jag fotar inte heller mina vänner då det känns lite krystat och pinsamt att dra fram mobilkameran helt plötsligt såvida vi inte gör något väldigt speciellt.

Saker som jag inte nämnt i bloggen men som hänt den senaste veckan:

 • C:s pappa var här och hälsade på lördag-tisdag och vi hade det hur bra som helst tillsammans
 • C:s syster kom även hon och hälsade på i helgen som var
 • Jag och C hade dejt-night medan C:s pappa var barnvakt
 • Jag har haft ”kompisdejter” både en och tre gånger
 • Jag bokade in mej själv hos en physio som gjorde min 6-veckors kontroll. Magmuskulaturen hade gått ihop nästan helt och hållet. Sen fick jag ett träningsprogram för bäckenbotten att följa i 4 veckor innan det blir återbesök. Känns toppen att kolla upp allt ordentligt!
 • En läkarstudent var här på hembesök för att undersöka och prata om O. Jag fick frågan efter förlossningen om dom fick följa O under hans första 6 månader som en del av läkarutbildningen. Något jag sa att dom fick!
 • Mindre roligt; jag fick ett samtal från vår husläkare att hon fått tillbaka resultatet från O:s ultraljud och det visade tecken på ”hip dysplasia” i O:s högra höft så nu ska vi få remiss till en specialist. Jag hoppas på svar i nästa vecka om när och var.
 • Hela familjen började dagen idag med att åka in till stan och äta frukostbuffé tillsammans på Left Bank. Det är vårt stammishak sen många år tillbaka. Servitören kommenterade hur han mindes hur L brukade gråta som bebis och nu satt vi där med tre barn. Och ingen grät haha.

 

Ja, det var ett urplock av saker som hände i veckan men som inte hamnade i bloggen.

 

2 reaktioner till “Saker som inte hamnar i bloggen

 1. Så mycket mysigt ni gjort! Tror detta generellt är ett problem i bloggar, att det verkar som pappan är lite frånvarande då han inte nämns (i en del fall då personen kanske inte önskar bli skriven om). Och sen kanske bloggaren klagar på något litet hos partnern, och om man som läsare då fått för sig att denne knappt aldrig är med familjen kan det bli lite drev i kommentarerna (menar inte att det blitt det här, men du förstår säkert vad jag menar). Särskilt när det svenska jämställdhetsperspektivet läggs till.

  Tycker iallafall jättemycket om din blogg, mycket igenkänning i tankar etc. Släng in en sån här lista då och då, var jättekul att läsa och blev glad att höra hur mycket kul ni hunnit med 🙂

  1. Ja jag tror också det. Och ibland glömmer jag bort mej själv när jag läser andra bloggar och partnern inte nämns och tänker att dom ju aldrig verkar spendera nån tid tillsammans. Men sen kommer jag på mej själv 😄 Kul att listan uppskattades, jag kan absolut köra en repris framöver! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s