Today’s Baby

En sovande sådan. Jag vet förresten inte vad vi skulle göra utan en sån här babysitter. Dom är grymma och har varit min räddning med varje barn. Särskilt då inga av våra älsklingar gillat att ligga platt på rygg i långa stunder. Nä, dom sitter hellre lite högre så dom kan vara med på vad som händer runtom. Helt förståeligt!

Den här babysittern kommer från Baby Björn och jag betalade nästan 100 dollar extra för just den här färgkombinationen i silver mesh. Ville nämligen att den skulle passa vår inredning! Babygrejer ska helst vara både praktiska OCH snygga enligt mej.

Nån mer som håller med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s