Mina killar 💙

Visst är dom rätt lika till utseendet? Samt coollugna på utsidan men med ett vilt temperament som kommer fram när man minst anar det. Två starka viljor, det kan jag gissa mej till redan nu. Älskade barn. Jag är så tacksam över att jag fick bli mamma till dom här fina killarna 💙

2 reaktioner till “Mina killar 💙

  1. Verkligen lika på denna bild! Så söta☺ Förstår att du känner dig ensam ibland, skönt att du vet vad du kan göra för att må lite bättre🌸Och du har alltid oss trogna läsare som tittar till dig ofta🌞Du är en toppenbra förälder som är mkt själv dessutom. Stor kram fina Emma

    1. Tack Åsa för din fina kommentar 💜 Det hjälper mej massor att ha bloggen att skriva av mej i, sen är jag redo att ta nya tag igen! Att få ner mina tankar på pränt gör alltid att jag ser klarare på vad som kan/behöver ändras 🌷 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s