Sömnrekord!

Den här lilla guldklimpen sov till tre i natt! Det är nytt sovrekord för honom, nästan 6 timmar i sträck. Gissa om jag var glad när jag tittade på klockan, trodde knappt det var sant! Efter amning och blöjbyte sov han vidare till 6.30. Rena drömmen för mej!

Nu blir säkert nästa natt inte alls lika bra men jag tänker glädja mej över detta idag 💜 Är på väg till Mums and Bubs yoga nu. Håll tummarna för oss att O sover lika bra där så jag får chans att yoga lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s