Twins

Är inte de här bilderna hemskt roliga? Inte så konstigt att jag och C ibland ser fel på O och husets andra bebis, A:s dockbaby. 

Dom skulle ju nästan kunna tas för tvillingar, eller hur? Den ena något stelare och tystare men annars är dom väldigt lika varandra haha.

2 reaktioner till “Twins

  1. Emma, jag har blivit dålig på att kommentera men nu bara måste jag skriva: jag ÄLSKAR din blogg. Du är så himla härlig och jag älskar att läsa om ditt liv (både ups and downs)!! Även om jag inte kommenterar till alla inlägg så älskar jag dem alla! Hjärtlig, ärlig och härlig. Många kramar!
    PS. Du är så J Ä V L A snygg i håret!!!!! 😍

    1. Men åh vad glad jag blir!! Du är för gullig, tack ❤️ Vet ju att du också kämpar med småbarnslivet och dess up and downs. Ena stunden är allt fantastiskt och i nästa har man lust att sälja dom små liven alternativt sin man. Eller i varje fall låna ut dem till grannen 😜 Stor KRAM från en mamma till en annan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s