New Hair 

Igår var jag äntligen och klippte mej. Kapade av flera decimeter då jag kände för något nytt och fräscht, mitt långa hår hade hunnit bli platt, livlöst och riktigt slitet i topparna. Det känns så mycket bättre nu! C och A höll sej i närheten av salongen så att jag kunde ringa om O plötsligt vaknade och ville bli buren men han sov hela klippningen igenom.

Ända tills jag var färdigklippt och hade fått halva håret lockat. Då ammade jag honom lite snabbt och sen kom C och tog honom. Tyvärr gick C iväg med honom ut på gatan, något O inte gillade. Så han grät dom sista 5 minuterna av min klipptid. Lite synd när det gått så bra innan… Men nu är det iaf klippt och klart!

A tyckte att det blev för kort medan L tyckte att jag hade kunnat klippa ännu kortare haha.

 

 

2 reaktioner till “New Hair 

  1. Hej och tack för en bra blogg 😊 alltid den jag besöker först av dom bloggarna jag läser 😉
    Är dålig på att kommentera, men kom o tänka på föräldraledighet. Hur fungerat det på Nya Zeeland?
    Kram

    1. Men tack!! Vilken komplimang att min blogg är den första du läser 💕 Föräldraledigheten här går inte att jämföra med Sveriges. Här kan man få 18 veckors betald ”parental leave” som kan delas eller överföras till partnern om man vill. Max ledigt från jobbet är 6 månader eller 12 om man har jobbat på samma jobb tillräckligt länge. Jag är oerhört tacksam över att inte behövt tvingas lämna mina barn på förskola när dom är små bebisar som många måste göra här. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s