Spex, play date och sushi

Igår åkte vi till Arrowtown för att träffa en av L:s gamla kompisar från när han gick på förskolan. Killarna har hängt ihop ända sen dess och träffas fortfarande regelbundet även om dom inte går i samma skola. Roligt tycker jag! Vi möttes vid skateparken och sen åkte vi hem till Liams hus och fikade och hälsade på deras nya hundvalp. Så otroligt söt!! 


Efter playdaten så köpte vi sushi, det är verkligen min absoluta favoritmat när det ska gå snabbt och vara hyfsat hälsosamt. Barnen är om möjligt ännu större sushi fantaster och skulle kunna äta det alla dagar i veckan om dom fick. Dom älskar tillochmed miso-soppa! 

PS. A är inte vindögd, att titta i kors råkar bara vara hennes favoritgrej att göra så fort jag tar fram kameran… haha. 

2 reaktioner till “Spex, play date och sushi

  1. Våra barn älskar också sushi, lillebror har frågat om man inte kan beställa 50 bitar istället för 15…
    Och er lilla O ser ut att ha ett leende på läpparna där i vagnen, så söt!

    1. Haha 50 bitar! Låter som min son.. han brukar säga att han redan är hungrig igen när vi knappt lämnat sushi-stället 😂 Visst känns det bättre att kunna erbjuda sushi som snabbmat hellre än chicken Nuggets och pommes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s