Embrace the mess

Det rådet fick jag av min vän när jag erkände att jag finner det frustrerande att jag får så himla lite gjort. Allting tar tre gånger längre att göra. Att hänga en tvätt, plocka ur diskmaskinen och dammsuga kan ta en hel morgon eller eftermiddag. För att inte tala om den eviga röran här hemma. Den som aldrig nånsin tycks ta slut.  

Samtidigt så finner jag ändå amningsstunderna mysiga (okej kanske inte dom som utspelar sej varannan timme mitt i natten men annars) och det är väl meningen att det här lilla knytet ska lära mej nånting. Att jag inte behöver hinna med så mycket jämt och att det inte måste vara nystädat, fräscht och iordning för att jag ska må bra. Även om jag mår bäst då 😜

Hursomhelst är jag helt galet förälskad i den här lille krabaten. Han som allra helst ligger i min famn dygnet runt. Jag måste bara vänja mej vid att jag numera och för en tid framåt är väldigt oproduktiv jämfört med mitt vanliga jag.

        Älskar dej till månen och tillbaka 💙

7 reaktioner till “Embrace the mess

 1. Och älskade lilla Oliver och mamma, vilken underbar stund ni har när det dags för Amning och sen lite vila…Vet inte men kan inte minnas, har dina barn somnat på detta vis och bara velat legat och lyssnat på din andning.. Det är verkligen som du säger, att han drar sig till sin gamla plats… Där han bodde i 9månader.. Dom rötterna rycker man inte upp hur lätt som helst!!!! Och blir så lycklig , för eran skull.. Och det där förnöjsamma knorrande när man får mat, är oslagbort….Stor kram….Mormor…

 2. Vad då oproduktiv??! Du tar ju hand om TRE barn, du ser till de får i sig mat, kan sova tryggt om nätterna, har rena kläder att ta på sig OCH du ger dem kärlek! Embrace that 🙂 det räcker långt. Kram på dig

 3. Andas ut! Det är helt ok att saker åh ting får ta sin tid😊 jag ska alltid ha gjort allting och sätter mig helst inte förren allt är klart i hemmet, men med en nyfödd hemma så får man släppa lite på det😊
  Inom några veckor blir jag 4barnmamma så jag måste nog oxå börja ställa mig in på det. Ny som höggravid vägrar jag sitta still nästan😰😆.

  Massor av kramar till er❤️❤️❤️kusin Hanna

  1. Hej Hanna! Ja jag ska göra precis det, andas djupt och släppa lite på alla krav och måsten. Viktigast är ju trots allt att finnas för mina barn, och att vi alla mår bra ❤️Inte hur ren diskbänken är 😜 Lova att du gör likadant 😘 Många kramar!

   1. Jaa jag lovar!!!! Hehe man fastar så lätt i det här ”allt ska va fint åh rent innan man sätter sig”hahahaha
    Men som nybliven småbarns mamma så FÅR man ju ta sådant i andra hand, hehe. Man får försöka vänja sig typ😂😂
    Massor av kramar till er❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s