När en tur till mataffären är avkoppling 

Hur livet förändras ändå. Plötsligt är en stund själv på mataffären med bebis i bärselen världens avkoppling. Lägg till en gratis takeaway coffee från mataffärens café och det känns nästan som en minisemester!

Vad gjorde vi egentligen med all fritid innan vi fick barn? Är det en sak som är säkert så är det att jag uppskattar små stunder av egentid SÅ mycket mer nu. Känner mej otroligt tacksam när jag får chans att göra sånt som jag gillar, när jag förr bara tog det för givet. 

Trots att livet är busy busy just nu med en liten nyföding i huset så försöker jag göra något varje dag som jag mår bra av, vare sej det är en promenad, en kort stund på yogamattan eller en skål glass och god choklad framför nån tv-show.

Ikväll åker C ner till farmen för två nätter men det känns som jag har läget under kontroll. C:s mamma är här tills imorgon eftermiddag så jag tänker passa på att träffa en vän på på morgonen och gå på en hike. Efter lunch kommer en Midwife hit för att väga O, förhoppningsvis blir det ”väl godkänd” viktuppgång imorgon. Jag tycker inte att jag gjort annat än att amma de senaste dagarna (och nätterna!) så det borde ju synas på vågen. Håll tummarna för oss.

                    Glad mamma i bilen hem

En reaktion till “När en tur till mataffären är avkoppling 

  1. Ja underbart, det lilla man uppskattar…..En ny starkare glädje och tacksamhet uppstår….När man befunnit sig i saker som varit tuffa, och framförallt när man inte har sin vanliga energi, att tackla det på… Och faktum kanske är det , det som får en att växa och se med andra ögon, när man sen plötsligt hanterat ännu en ny situation….Och känner kraften och glädjen och tillsammans, löste det på bästa sätt…..Så stolta över er alla, ni har gjort något jättebra och fint… Stor kram till er alla….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s