Långpromenad, växtspurt och en nygammal garderob

Idag var jag och O ute på en riktig långpromenad runt Jacks Point. Jag lyssnade på Säker Stil, en av mina absoluta favoritpoddar. Jag tycker Emilia och Ebba är så bra! Och eftersom Ebba just fått sitt tredje barn är det extra kul att lyssna på podden just nu, jag känner igen mej i mycket. Apropå stil så är det plötsligt roligare att klä på sej om morgnarna, äntligen har jag flera alternativ att välja på – inte bara två par tråkiga gravidbyxor matchade med samma tröjor. Min gamla garderob känns som ny igen! Visserligen måste ju tröjorna funka att amma i men det mesta löser sej med att bära amningslinnen – då slipper man sitta med magen bar. 

O har kommit in i en växtspurt där han dricker mycket mer nu ett tag, framförallt på kvällar och nätter. Han sover bra men har alltid en längre vakenperiod från cirka halv två till tre på natten (Plus cirka 2-3 kortare amningstillfällen). Det är lite kämpigt måste jag erkänna. Men förhoppningsvis lyckas vi få in en bättre dygnsrytm om några veckor, än är det för tidigt. O är ju inte ens 3 veckor ännu. 

Jag och C var ute och åt middag igen ikväll, sista chansen innan hans mamma flyger hem på söndag. Maten imponerade tyvärr ingen av oss men vi hade trevligt ändå. Skönt att komma ut oavsett! Vi avslutade den medelmåttiga middagen med att köpa varsin kula chocolate chip mint från det bästa glasstället i stan.

Nu ska jag lägga en ansiktsmask och måla tånaglarna i väntan på att O ska bli trött och tycka att det är dags att sova…
                        


                         Bilder från dagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s