Så liten och näpen


O är så himla liten att det är svårt att ta in. Ja jämfört med A och L alltså, plötsligt är dom jättestora! Idag har varit en superskön dag utan någon stress alls för mej och O. 

C:s mamma kom igårkväll och imorse tog hon och C med sej barnen till skola och simskola medan jag och A var hemma och myste framför brasan. 

Vid lunch kom C:s morbror och hans fru förbi för att hälsa på oss och träffa lille nytillskottet. O sov dock sej igenom hela besöket. Efter att vi ätit, fikat och umgåtts sa vi hejdå och jag och O la oss och vilade en stund, medan C:s mamma tog med A ner till lekplatsen. 

Det är verkligen en lyx att få lite extra hjälp med barnen just nu, jag slipper känna mej otillräcklig på samma sätt som jag vet att jag annars skulle göra då och då. 

Medan C åkte och hämtade L från skolan och köpte chokladpåskägg inför ”äggjakten” imorgon så passade jag på att ta första promenaden med O i bärselen. Gissa om jag njöt i höstsolen. Så underbart att vara ute och gå utan att få ont i ryggen eller känna sej kissnödig var femte minut!

 

En reaktion till “Så liten och näpen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s