Första mötet med lillebror

Dessa bilder gör mej tårögd. Att titta tillbaka på när L och A får möta sin lillebror för första gången gör att mitt hjärta svämmar över av kärlek! Det går inte att ta miste på att han är en efterlängtad kille 💙 Dom var båda så otroligt fina med honom, men A behövde påminnas några gånger om att lillebror är något ömtåligare än hennes baby-docka 😉 

Idag åker vi hem! Herregud, nu börjar allvaret. Hittills har det varit lätt som en plätt att vara trebarnsmamma haha. Nu kommer den stora utmaningen – vardagen! Som tur är så har jag C hemma iaf veckan ut. Så det ska nog gå bra det här.

Mitt löfte till mej själv ska vara att vila när tillfälle ges och inte köra slut på mej själv bara för att jag kommer hem och jag ser allt som bör göras. Släppa kraven litegrann och inte tänka att allt behöver vara så perfekt. Jag ska njuta av bubblan och vår lilla bebis för den här tiden kommer inte igen 💙


7 reaktioner till “Första mötet med lillebror

  1. Stort grattis igen till er lilla pojke! Och vilka underbara bilder på första mötet med syskonen. Så vackert alltihop att man blir tårögd 🙂 Hoppas ni har det bra i bebisbubblan. Stor kram

  2. Ja vilken tur att du, ni tog dom fina korten.. Dom gick ända in i hjärteroten…. Allt kommer att gå jättebra när du kommer hem.. Och bara den första promenaden med din fina vagn, som du fixat.. Och bara inse att nu har du honom i vagnen , inte i magen längre.. Och fysiskt kan ni nu dela den glädjen hela familjen… Jättekram Mormor….

  3. Åh vad underbart! Det första mötet mellan nyfödd och storasyskon är oförglömligt, blir nästan tårögd när jag tänker på att jag inte kommer få uppleva det igen, trots att det är ett eget beslut 🙂 Stort grattis till er alla!

  4. Jättestort grattis!! Så fin liten kille som inte alls var liten 🙂
    Och fortsätt ta många bilder i er vardag! Min äldsta föddes för 8,5 år sedan och då gick man inte omkring med en bra mobilkamera i fickan; det finns inga bilder från våra många promenader, från öppna förskolan, från lunch och fika med mammagruppen (trots att jag alltid varit fotointresserad). Nu skull man ju självklart ha förevigat sådant.

  5. Fantastiskt att läsa om din upplevelse, och vilken fin kille ni fått! ❤ Stort grattis och njut av bebisbubblan!

  6. Underbart möte❤️💙 längtar så tills vi får möta våra lilla i magen och syskonen få träffas ❤️❤️ dem längtar så!! Massa kramar kusin Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s