Mindre än 2 timmar…

Kvar av första april här på NZ så nu vågar jag säga att det inte blev någon Aprils Fools Baby! 

Bara imorgon kvar att hålla igen, sen får bebis MER än gärna komma 💙 Jag tippar på att han föds den tredje… 

Vad tror ni?

Bilder från idag inne i Queenstown. Jag mötte upp min vän A och hennes son plus en kompis och så tog vi med alla fem barn (!) och såg Boss Baby på bio. Den var väl sådär tycker jag, stundtals rolig men frågan var vem skämten riktade sej till – vuxna eller barn?! Då var ”The Secret lives of pets” en bättre film tycker jag. Hursomhelst, med hjälp av popcorn och m&m:s så höll ungarna ut hela filmen! Sen fick dom rasa av sej i lekparken efteråt 😄

2 reaktioner till “Mindre än 2 timmar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s