Kniiip hela helgen

Jag befinner mej i ett sånt konstigt tillstånd just nu. Som i ett vakuum litegrann. Att veta att det är så nära men ändå inte ha en aning om när förlossningen kan tänkas starta.

Idag är det 1:a April här. En dag då jag inte vill att bebis föds. Av ett par olika anledningar. Dels för att det är Aprils Fools Day men även för att det är C:s mammas födelsedag. Samma sak imorgon, det är ju A:s dag. Jag vill att vår bebis ska få en egen dag i vår familj, det känns viktigt på nåt sätt. Men samtidigt är det ju bortom all min kontroll. 

MEN får jag alltså välja så kniper jag hela helgen ut och så kommer bebis på måndag. Eller eventuellt tisdag. Min Midwife flyger upp till Christchurch på måndag morgon men är tillbaka samma eftermiddag/kväll. Inte bara en grej som ska tajmas!

På måndag förmiddag har jag bokat in ”acupuncture to induce labour” för att förhoppningsvis kicka i gång förlossningen om inget hänt vid det laget. Jag har ingen bra erfarenhet av akupunktur men känner att jag är redo att testa det mesta vid det här laget. 

Jag fick en ”Pregnancy massage” i presentkort av mina vänner vid babyshowern, något jag utnyttjade igår. Fick ligga på en brits med hål för magen för första gången, det var riktigt skönt! Det var även en tillfällig lindring för min stackars korsrygg som värker konstant nu. Allra värst är nätterna och när jag vaknar på morgonen. Men jag försöker tänka att det är ett positivt tecken!

Med A hade jag samma molande värk i nedre delen av ryggen i 10 dagar, sen kom hon! Och nu har jag snart gått en vecka med likadana känningar… 

En reaktion till “Kniiip hela helgen

  1. Har ikke barn selv enda, men kan tenke meg at det er tungt å gå og vente slik på slutten når man ikke vet. Synes du kjemper på veldig bra! Håper det klaffer så baby ikke kommer i helgen, men at ventetiden snart er over! Og takk for alle vakre naturbilder du har delt siste tiden! Klem og håper helgen blir bra tross alt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s