Sista magbilderna?

 

 

Dessa magbilder fotade jag imorse precis när jag vaknat (därav mitt lite morgonsvullna ansikte ;). Kanske är detta de sista veckobilderna av magen jag tar? Galet ju.

Jag har dokumenterat magen varje vecka den här graviditeten, ända sen jag plussade i stort sett. De första veckorna var ju inte mycket att se. Mest en väldigt platt mage, men jag tyckte såklart att jag kunde se en antydan till en liten bump redan då.

Tiden har gått så himla snabbt ändå. (Ända tills nu.) Jag har i stort sett fortsatt att leva precis som vanligt, gjort samma grejer men med lite modifikation. Har aldrig varit så här aktiv och känt mej så pass pigg hela graviditeten som den här gången. Hade ju ett par veckor när jag inte kunde gå några längre promenader pga foglossning men nu när bebis har fixerat sej så har jag inte alls lika ont längre.

Himla orättvist egentligen, när jag hör hur andra stackars blivande mammor har hemska krämpor från dag ett. Jag kan inte ens föreställa mej hur det vore att må konstant illa i nio månader eller bli ordinerad ”bed rest”. Då hamnar man nog lätt i en riktig depression, och jag kan tänka mej att tanken på ett andra barn känns extremt långt borta. Mina tankar går verkligen till er! Tur att det är kvinnor som blir gravida och föder barn, män skulle aldrig klara av samma sak.

Förmodligen är ovan orsaken till att C tror att jag har flera veckor kvar till förlossning. Han har ju sett mej hur jag mådde i slutet med A, då jag var så otroligt slutkörd och mitt immunförsvar var i botten. De sista dagarna var en sån pina och jag trodde aldrig att jag skulle föda eller knappt överleva. Hade även mera ryggont med både L och A.

Så även om C går och väntar på att jag ska må likadant igen innan det är dags så tror jag inte att det kommer att gå så långt den här gången. Jag känner i hela kroppen att det inte är långt kvar! Min midwife går på sitt skift på tisdag förmiddag igen. Vi får se om bebis stannar inne tills dess. Jag gissar att han kommer nån gång däromkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s