Allting klart!


Nu är precis ALLT klart för bebis ankomst. Igår pimpade jag vår gamla bugaboo Buffalo med ny sufflett och överdrag samt nya snygga läderhandtag. Den blev som ny! 

Min app visar att det är 9 dagar kvar till BF. Ingenting eller en hel evighet, beroende på hur man ser det. Och mycket beroende på NÄR du frågar mej. 

Får jag frågan mitt i natten när jag ligger sömnlös och vrider mej fram och tillbaka känns det allvarligt talat som att det är ett helt år det är frågan om. På förmiddagen däremot, när jag springer omkring och känner mej i stort sett som vanligt så känns en dryg vecka inte alls så länge. 

Hursomhelst, nu ska jag på yoga och försöka koppla bort allt som har med bebisar att göra! 

4 reaktioner till “Allting klart!

  1. Hoppas din Yoga var riktigt njutbar….. Och rätt inställning älskade dotter, att stundvis försöka glömma bort att du är gravid…..När jag tänker efter så blev det nog mitt sätt att släppa tankarna runt detta…..Och du har varit fantastisk som varit igång ända in i det sista.. Och din kropp har burit dig med kärlek!!! Så njut med att ta hand om alla fina foton, och vad du riktigt tycker om att göra …Stunder du kan rå dig själv när barnen i skolan.. Och njut med väninnor och man och barn….
    Det är nog det dina dagar kvar är att ägna sig åt….Och tack för ett härligt samtal …Mamma !! Älskar dig och er…..

  2. Kommer på mig själv med att kika in här väldigt ofta i hopp om att bebisen kommit 🙂 vagnen ser jättefin ut!! Tyckte din Mamma sa något väldigt klokt om att detta är tid för er fyra, och dig själv. Inte alltid så lätt att faktiskt tänka och använda tiden fullt ut men man kan ju alltid försöka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s