Att ladda om

Det har jag gjort idag. Från att ha vaknat på helt fel sida med alldeles för lite sömn så vände till sist hela min dag till något bra. Jag åkte in och träffade en vän för en långlunch medan C var hemma med barnen, det var SÅ skönt att åka iväg själv utan nån tid att passa. Vi valde medvetet det allra minst barnvänliga stället i hela Queenstown, ett litet lyxigt boutiqe hotel i hamnen som serverar vin och tapas. Nu drack jag såklart inget vin men deras tapas var fantastiska! Två timmar satt vi och pratade och åt 🙂 V försökte få mej att tänka om litegrann. Att istället för att varje dag tänka att ”ikväll/idag kanske det sker” så borde jag ställa in mej på att om 14 dagar så kommer jag att hålla min bebis i famnen. Just 14 dagar har jag lite svårt att förlika mej med men jag börjar med att räkna med ytterligare en vecka… En vecka i taget 😉

När jag kom hem var C och A nere vid klubbhuset så jag stannade till och hann ta en kaffe tillsammans med dem. L hade följt med en kompis och hans familj in till stan och hade verkligen världens bästa playdate. Vi fick foton skickade till oss när dom åt sushi och åkte luge uppe vid Skyline. Jag är så glad för L:s skull att han redan har såna fina kompisar. Jag fick nästan nypa mej själv lite i armen när både kompisen och hans bror kom över senare och alla barnen (inklusive A) låg i en hög på trampolinen och skrattade så dom kiknade. Inte trodde jag väl att jag skulle få uppleva detta. Att jag skulle träffa en man från andra sidan jordklotet, bilda en alldeles fantastisk fin familj tillsammans och stå här i vårt nybyggda hus och titta ut medan barnen leker ute på tomten i kvällssolen med sina vänner. Jag vet inte vad jag trodde men såna stunder känns livet väldigt bra. Det får jag påminna mej själv om när väntan efter bebis känns kämpig. Snart är lillkillen här och dessa sista veckor kommer bara vara en liten parantes i mitt liv.

Innan middagen tog jag mej ut på en långpromenad upp i bergen. Tänk att jag fortfarande tar mej upp till toppen även som 39 veckors gravid. Det är jag faktiskt lite förvånad över själv! Det går inte fort men jag tar mej upp. Under tiden lyssnade jag på några poddar och sen öste jag på med bra musik sista biten, och kom hem lagom svettig med härliga endorfiner och ny energi i kroppen!

Ikväll hoppas jag på att få sova gott.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s