Trött och deppig

Det här med att jag inte sover på nätterna börjar göra mej så otroligt TRÖTT och faktiskt väldigt låg. Jag känner inte riktigt igen mej själv. Sånt som jag älskar och mår bra av att göra spelar plötsligt ingen roll och jag känner en hopplös känsla allt oftare ”vad är meningen med nånting”. Mina matvanor har ändrats och jag bryr mej plötsligt inte så mycket alls vad jag stoppar i mej. Jag känner mej allt annat än PEPP med andra ord.

Update: Efter en mycket välbehövlig tupplur på eftermiddagen och en långpromenad i bergen känner jag mej nästan som mej själv igen! 

 

Bilder från igår när jag och mina älskade solstrålar besökte våra gamla hoods. Lekparken dit jag brukade gå med både L och A när dom var pyttesmå! Då behövde dom hjälp med allt till skillnad från nu – tänk vad dom växer upp snabbt ändå 💕

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s