Family Time

Som jag har njutit de senaste dagarna av att vara tillsammans hela familjen, det har varit så himla härligt att ha C hemma. Även om vi inte gjort saker ihop preecis hela tiden så har det varit SÅ skönt att veta att han funnits där, tillgänglig och att vi turats om att hämta och lämna barnen samt ätit middag ihop som en ”riktig familj”.  Särskilt nu när jag är så pass höggravid som jag är så har jag märkt hur jag kunnat slappna av mer. Idag har C åkt ned till farmen men bara under dagen, ikväll får vi hem honom igen 🙂

 

 

Bild från i söndags när vi var i Wanaka

Igår var vi hos barnmorskan, hela familjen då vi skulle diskutera vår förlossningsplan. Allt gick jättebra och jag känner mej för första gången lugn och säker i mitt beslut om var och hur vi ska agera när förlossningen startar. Mer om det i ett annat inlägg!

Jag är så stolt över min fina familj, tänkt att vi snart är fem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s