I made it!

Med hjälp av min fina vän Amanda så blev allt klart precis i tid och kalaset blev superlyckat! 

A sa att det var ”the best birthday in her life” vilket väl är det bästa man kan få höra som mamma 💖

Här kommer en bildkavalkad från igår:


2 reaktioner till “I made it!

  1. Vilken superkvinna du är! Tycker du gör det så bra på flera sätt. Härligt att ni hann trots stress, skrattade nu när jag läste att du bloggar när du har då mycket, lite humor att du tog dig tid;)) klokt att ni åkte ut med båten, ibland måste man göra det som är roligast och våga ”lämna” förberedelserna. Underbart att kalaset blev så lyckat, ett riktigt charmtroll är A, hon ser så himla snäll och gullig ut! Tror bebisen kommer på onsdag eller redan imorgon! Allt kommer gå sååå bra fina du. Kram

    1. Haha vet du jag tänkte samma sak när jag satt där och skrev om hur mycket jag hade att göra (att nu försvinner ännu lite tid), men det fungerade faktiskt som stresshantering. När jag fick ned allt på pränt så blev jag lite lugnare. Och det löste ju sej i slutändan 🙂 Tack för din kommentar! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s