Vatten över huvudet

Åh herregud jag börjar undra vad det är jag gjort. Lite drygt 4 timmar kvar tills A:s kalas börjar och jag har SÅ mycket kvar att göra! Tårtan är inte färdig, jag måste städa och dekorera PLUS att jag skulle behöva köra in mataffären för att komplettera med dryck och snacks då det plötsligt kommer många fler än jag räknat med. Och jag är själv med barnen då C är borta hela dagen!! Waaah. Just nu är jag något stressad.

Kanske inte skulle ha åkt ut med båten igår utan varit hemma och förberett mer istället. Aja. Det var härligt då! Och till mitt försvar så grejade jag med bakning etc hela kvällen.

Okej nu kör vi! Det kommer att lösa sej på nåt sätt, det gör det alltid.

 

Några bilder från igår då jag kände mej betydligt mera lugn och harmonisk än jag gör nu 😉

En reaktion till “Vatten över huvudet

  1. Så fantastiskt att se Alicias närvaro och lugn som lyser genom ögonen… Hon är verkligen en vatten människa… Och för er hela familjen……. Och du ser även ut att koppla av och njuta och bara lämna över och få åka med!!!!Lewis kan han med som du säger, med lite vila från Ipaden.. Kanske just känna känslan med pappa på vatten skotern….. Det var nog det bästa du kunnat gjort inför kalaset………..Stor kram så hörs vi när du landat efter allt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s