Waiting Game

Alltså jag måste försöka tänka på nåt annat än om och när det är dags att föda. Jag kommer bli helt galen annars! Just nu känns det som ett himla waiting game. Försöker hålla mej upptagen med annat (går bättre i veckorna av förklarliga skäl) men så snart jag har en stund över så googlar jag förlossningsdatum-statistik samt kollar min gravidapp för säkert fjärde gången på en dag.

Borde jag inte vara lite coolare än så tredje gången gillt? Jag tycker det men tydligen inte. Men jag längtar efter att få träffa den lille! Plus att jag saknar min kropp, att känna mej stark och pigg. Inte tung och trött som nu. Jag avskyr verkligen den känslan. Det får mej att känna mej som en gammal mamma. Som flera gånger om dagen säger att hon inte orkar eller kan göra sånt barnen frågar mej om.

Jag är inte van med en kropp som begränsar mej… Jag tror att det är vad som frustrerar mej mest just nu. Samtidigt kan det säkert vara nyttigt också. Att påminnas om hur mycket jag älskar rörelse och att vara aktiv, och hur viktigt det är för mej och mitt välmående. Och hand i hand går ju att orka med och vara en del av barnens lekar! Även dom är lite ovana med den här ”nya mamman” som dom fått de senaste veckorna, en som inte kan lyfta tungt och inte går i raskt takt eller kan springa ifatt när det behövs.

Bara bebis är ute så får ni tillbaka er mamma lovar jag dem… Det lär ju inte gå över en natt direkt, men så småningom!

 

 

Så här har vår söndag sett ut:

Tokiga barn i iskallt vatten på stranden där vi åt medhavd sushi

L gungar högt!

A fick nöja sej med den lilla gungan.

Trött och tung mamma, men ändå vid hyfsat gott mod

Senare på eftermiddagen åkte vi ned till LHE för att träffa dom här finisarna

D lyckas alltid med konsten att få mej på bättre humör! Här med sin tonårsson Jayd. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s