Coffee and Trampoline

Japp så såg vår morgon ut! Lämnade av L i skolan och sen åkte jag och A till Coffee Club för en välbehövlig kaffe (jag både ser och är nyvaken ut på bilden nedan haha) och såklart en fluffy till A, sen åkte vi vidare mot SITE.

L har ett uppehåll från sina lektioner den här terminen, han har tagit lektioner sen han var 3,5 så inte konstigt att han börjar tröttna. Däremot tar jag med A på ”Free Jump” de flesta fredagar, det är som det hörs på namnet fritt hoppande. Något både L och A älskar! Fast jag måste säga att intresset för SITE har svalnat lite sen dom fick sin trampolin här hemma. Ganska skönt ändå 🙂 Det var verkligen en av de bästa julklapparna vi kunnat köpa. Jag älskar att se dem hoppa och kikna av skratt precis utanför huset!

Nu har det hunnit bli fredageftermiddag här och jag ser fram emot en mysig kväll med extra god mat. Fast först ska jag ut på en cykeltur när C kommer hem!

 

Bilder från min och A:s morgon:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s