Waitangi Day

Igår var det public holiday här då Waitangi Day firades. Eller firades och firades, här i Queenstown märks dagen inte mer än att vi får en långhelg. Och att det är 15 procent påslag på mat och dryck på caféer och restauranger. Visst är det aldrig så i Sverige på röda dagar? Arbetarna får ju mer betalt i form av ob men inte blir det dyrare för kunderna? 

Hursomhelst, jag började dagen med att möta upp mina tjejer D och A för frukost och en långpromenad längs sjön. Så mysigt! Varenda gång vi ses så tänker jag att vi borde göra saker tillsammans oftare – vi har ju alltid så himla kul 💕 

När jag kom hem hade C lastat crosshojarna och var redo att åka till Cromwell med barnen. Att lägga mej på sängen med en bok kändes lockande för en minut men jag visste att jag skulle ångra mej så jag följde med! Något barnen blev överlyckliga för och C blev glad han med 😊 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s