För gravid för massage 

Jag och A fick en mysig morgon tillsammans bara hon och jag efter att hela familjen ätit frukost på Left Bank.

Killarna stack upp till Skyline för att cykla DH medan jag och A tog en promenad längs vattnet från ena sidan Queenstown till den andra. Eller från en lekpark till en annan beroende på hur man ser det. Hon hade sin trampcykel med sej vilket var tur, annars hade det nog blivit lite väl långt. 

På eftermiddagen hade jag bokat en gravidmassage på Sofitel men dom ringde och sa att jag var för sent gången för massage så istället blev det en ansiktsbehandling och manikyr – inte helt fel det heller! Mina fingernaglar blev en jätteläcker plommonfärg men jag ångrar att jag inte gjorde en pedikyr istället. Eller också 😊  För att måla tånaglarna med magen i vägen är verkligen inte lätt. 

Jag har fått några konstiga utslag eller eksem på benen, vet inte vad det är men gissar att det är något gravidrelaterat då min hy alltid blir extra känslig när jag är gravid. Ska försöka exprimentera lite själv först med att utesluta vissa lotions etc innan jag låter en doktor kolla på det. Utslagen är röda små prickar som liksom ”står upp”, är knottriga och kliar. Jag kan få liknande ibland om jag gått barbent i högt gräs men dom utslagen försvinner alltid efter en dag.

Nu ska jag försöka att följa med i filmen jag och C tittar på. Trevlig lördag! 

2 reaktioner till “För gravid för massage 

  1. Hej Dotera!! Vilka helt underbara bilder på Dig!!!Så frisk och sund och vacker gravid liten mamma…..Och dotera vad hon vuxit sen jag var hos er innan Jul.. Blir nog mammas vackra långa ben hon får och minst lika vacker.. Misstänker att ni riktigt njöt av varann denna dag i bara varandras sällskap!!! Skickar även extra hälsning från Joel och mig.. Vi haft en helt underbar dag , med långfrukost och en vandringstur upp i Altsarbyn och upp mot höjder och frisk luft och massor med vacker idyll och Och Dalanatur…Och ikväll Chili Con Carne med gott bröd och sallad till…Önskar hel familjen en fortsatt fin helg, och varma hälsningar från oss… Stora kramar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s