En härlig kvällspromenad

Jag och magen tog en promenad uppför berget ikväll. Jag är så glad att ”vi” grejade det! Det gick i långsamt tempo men det kändes toppen hela vägen.  

Jag lyssnade på Träningspodden där Jessica Almenäs passade nog pratade om hur hon är gravid med sitt tredje barn! Det var extra intressant att lyssna på hennes och Lofsans åsikter när det gäller träning och graviditet när det är så aktuellt för mej. 

Jag måste säga att jag bara blir tacksammare för varje graviditet för vad min kropp klarar av, och även bättre på att lyssna på den! Som jag nämnt tidigare så är det yoga, cykelturer och lugna promenader som min kropp mår bra av den här graviditeten. Att springa eller lyfta tunga vikter så här sent skulle min kropp aldrig tillåta mej att göra. 

Jag känner inte nån stress att komma i form snabbt efter graviditeten. Tvärtom, det får ta den tid det tar. Jag vill hellre göra rätt än att det ska gå snabbt. Däremot så ser jag såklart fram emot att bli smärtfri, slippa ryggont och foglossning. Det kan jag längta efter! 

För mej är det svagheten efter graviditet och amning som är det som jag måste jobba på, jag blir alltid så tanig och svag – något jag verkligen ogillar. Vill ju känna mej stark! Men som sagt, ingen stress. En sak i taget. Först ska den här lilla bebisen växa lite till i magen 💙

2 reaktioner till “En härlig kvällspromenad

 1. Åh vad underbart! Är så himla avis på er som verkar ha så fina sommardagar… Längtar verkligen efter att ta mig ut på soliga, tysta sommarkvällar! Här hemma är det inte särskilt vintrigt, men inte heller särskilt vårligt heller. Någonstans mitt emellan och solen är frånvarande nästan hela tiden.

  Mysigt också att du fått ha både mamma och pappa på besök inom så kort tid ❤

  Själv har jag åkt på jordens förkylning nu. Har jobbat lite för hårt sista tiden så tror det är kroppens sätt att "straffa" mig. Vanligtvis är jag frisk som en lärka, sällan förkyld och har ett starkt immunförsvar. Men tji fick jag denna gång. Förkylning och sammandragningar. Nu ligger jag i soffan hemma och vräker i mig glass. Har en eländig hosta och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Ska vila ordentligt! Man blir ju orolig att den lille gossen i magen ska bli påverkad av ens allmäntillstånd men vad jag förstått är han väl skyddad där inne ❤ Vill ju att han ska stanna ett tag till. Så jag kan bli så mentalt redo och stark jag bara kan tills det väl är dags!

  Stor kram ❤

  1. Hej Ninni! Vädret här är helt uppochner, vi får några riktiga högsommardagar då och då men sen kommer världens kyla, regn och rusk som inte alls är typiskt för den här tiden på året. Dom dagarna har jag noll inspiration att fota så det ser nog ut som att vi har det somrigare än vad vi faktiskt har haha. Idag tex har det öst ned med regn hela dagen!
   Ett lågt immunförsvar är tyvärr väldigt vanligt när du är gravid. Med A var jag sjuk konstant dom två sista månaderna. Så himla kämpigt för kroppen då det tar tillräckligt på krafterna att bära på ett barn i magen, utan att för den skull vara sjuk!
   Jag har också varit sjuk mer än vanligt plus att jag har världens pollenallergi som jag ju inte kan medicinera. Det bidrar ytterligare till dålig sömn, tack för den liksom haha. Det gäller att försöka vila när tillfälle ges, om det så är mitt på dagen! Och dom små klarar av mer än vad man tror där inne i magen. Tänk istället att det måste vara en extra stark krabat som tar all mammas energi! Krya på dej! 💕 Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s