Äntligen sol!

Idag hände det! Solen kom fram i Queenstown!!! Något jag totalt överpostat om på både Instagram, Facebook och nu här. Men jag kan inte låta bli, jag blir så jäkla lycklig av att äntligen få uppleva lite värme och solens härliga strålar!!!

Idag satt jag som en riktig svensk vid sjön, med ansiktet vänt upp mot solen och riktigt sög i mej de senaste veckornas förlorade D-vitamin. Något jag annars aldrig gör. Jag är den som alltid propagerar för solskydd, och tjatar på barnen om solhatt och skugga om möjligt. Solen här är ju inte som Sveriges, här blir du rent utav ”fried” efter en kvart. Men idag på kvällskvisten riktigt njöt vi alla av alldeles perfekt värme!

Vi åkte in och åt pizza på Winnies och avslutade sen med de bästa glassarna från Pantagonia. Sen var vi alla skapligt mätta kan jag lova! Barnen fick leka av sej en stund på lekplatsen medan pappa och jag mest gick och ojade oss över hur mätta vi var haha.

Nu är vi hemma igen och barnen sover äntligen. Själv ska jag dricka en kopp kvällste och sen lägga mej på yogamattan en stund för lite avslappning innan jag också är SÅ redo för sängen.

Night Night!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s