Sommar?

Nya Zeeland har just nu en ”record low” när det gäller väder. Det har regnat i snart 10 dagar i sträck och stormat och blåst så pass att dom på flera ställen varit tvungna att stänga vägar pga stora land slips. Detta är verkligen inte normalt för Januari! Det brukar ju vara vår högsommmar-månad. Okej att vädret kan svänga extremt året om men att ett lågtryck håller i sej så här länge under sommarhalvåret är högst ovanligt.

Kanske är det även det som delvis påverkat mitt humör de senaste dagarna. Jag har känt mej allmänt låg och olustig. Men idag bestämde jag mej för att försöka vända på det och jag tycker jag lyckades bra! Trots dåligt väder och diverse gravidkrämpor har vi haft en bra dag! Jag och pappa tog med barnen till Jardines Park i förmiddags för lite cykling och sen åt vi lunch på Mitre 10 innan vi styrde hemåt.

Jag tog mej ut på en promenad i regnet på eftermiddagen och det var riktigt uppfriskande! Jag använde mitt smiley-belt och tänkte på att ta små steg och det gick över förväntan. Jag kände av bäckenet litegrann men inte alls som tidigare. Och det blev inte värre, tvärtom kände jag mej mer rörlig och smärtfri när jag kom hem! Dubbel bonus 🙂

 

 

Bildebevis på vårt härliga sommarväder just nu:

En reaktion till “Sommar?

  1. Duktigt att ta steget ut genom dörren när det regnar.
    Jag håller på att bli tokig, eller i alla fall irriterad och less, på vädret här. Allt annat är ju bra i mitt liv och min vardag men KAN jag inte få njuta av vinter?! Känna livsglädjen och tacksamheten över en vacker vit värld? Kunna åka pulka med barnen, kanske skidor, eller åtminstone se vikens is frysa till ett vackert och hållbart dansgolv? Ta fram långfärdsskridskorna. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s