Yoga Girl

Yogan är ett måste för mej just nu, minst en gång om dagen – ibland två, besöker jag min matta. Vissa gånger för ett längre pass, andra gånger bara en kort stretch med de övningar kroppen längtar efter. 

Och de dagar jag av nån anledning inte hinner eller får till ett pass känns direkt av i form av tightare rygg eller stela höftböjare. 

Jag har fått hem mitt smiley-belt nu och det använder jag dagligen, framförallt i slutet på dagen när rygg och fogar är extra trötta. Enda nackdelen är att jag lägger ifrån mej det stup i kvarten då det är obekvämt att sitta med. Tänk stor gravidmage kombinerat med ett brett njurbälte. Men annars är det toppenbra! 

En sak till jag vill tipsa om, både till ickegravida och gravida läsare, Yoga Girls företag one0eight.com erbjuder just nu ett gratis prova-på-medlemskap där du kan testa några av deras hundratals yogaklasser online under 10 dagar. Det finns något för alla, jag lovar! Spana in vetja 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s