Never Look Back

Mitt gravidtillstånd nu är verkligen upp och ned, vitt eller svart. Ena stunden känner jag mej starkast i världen och är så tacksam och imponerad över vad min kropp orkar och klarar av. För att i nästa stund vara nära upplösningstillstånd och bara vilja att bebis ska födas NU.

Allra värst är det under natten när jag inte kan andas pga min pollenallergi, ögonen rinner och svider och det är även nattetid som ryggen värker som värst. Igår natt var jag upp och gjorde yogaövningar 02.00 för att jag hade så otroligt ont. Tårarna rann i ren frustration av smärtan och över att jag var så trött. 10 jäkla veckor kvar var det enda jag kunde tänka.

Men sen blir det äntligen morgon, jag får i mej frukost och kaffe och blir så sakteligen människa igen. Och efter min cykeltur runt Kelvin Heights kände jag mej rent utav hög på livet!! Summa summarum kan väl blir att vecka 29 för mej som gravid innebär höga toppar varvat med djupa dalar.

 

 

En reaktion till “Never Look Back

  1. Jobbiga nätter! Jag vet att jag tjatar men jag kan INTE låta bli att sukta efter bad i de där klara, turkosa vattnen vid tomma stränder. Våtdräkt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s