Trött mamma 

Idag väntar vi bara på att C ska bli klar med dagens arbete på farmen så vi kan köra hem. Jag avskyr att åka bil sent på eftermiddagen med barnen, särskilt när det är varmt som idag. För att inte tala om att dom garanterat kommer somna på vägen hem, något som kommer gå ut över mej ikväll. 

Därför föreslog jag att vi skulle åka tidigt imorgon bitti istället. Det tyckte inte C. Skönt att vakna hemma förstås men samtidigt känns det så himla ovärt att bara gå här och vänta en hel dag och sen tvångsväcka barnen i bilen om jag inte vill att dom ska vara uppe till midnatt… 

Usch jag känner mej så vansinnigt trött, ledsen och jag vet inte vad. Det där med att vila ut på farmen det tar jag tillbaka. Utan barnens leksaker och så begränsat med saker att göra så känns det mer intensivt här än hemma. För att inte tala om all packning, mat och städning som ska fixas när man åker emellan två hus. 

Kanske är det min gravidtrötthet som talar en del nu… eller så skulle jag känna likadant annars också jag vet inte.
 
Jag stack iväg ut på en promenad igårkväll efter middagen när barnen härjade som mest. Behövde komma ut och andas en stund. Grät några tårar av trötthet gjorde också. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s