Climb Baby

Idag tog jag med barnen till Clip n Climb i Wanaka och vi hade en riktigt mysig dag tillsammans men nära noll bråk. Underbart! Att L är en liten klätterapa visste jag sen tidigare men idag visade även A sin talang på klätterväggen. Allra roligast tyckte hon att det var att släppa taget och skjuta ut sej själv från väggen när hon skulle ner. Det blev ju som en jättegunga!

Att åka till en inomhusklätterhall är ett hett tips från mej till andra småbarnsföräldrar, ett roligt alternativ till simhallen när det är dåligt väder. Jag vet inte om det hör till vanligheterna men på den här hallen lät dom barn från tre år och uppåt klättra på deras clip n climb väggar.

Jag som älskar klättring fick absolut ett sug att själv hänga där uppe men idag jag hade fullt upp att springa emellan mina två små apor som skulle ”clippas i och ur” nya leder. Det blev ett mindre träningspass för mej med! Efteråt var vi vrålhungriga alla tre och körde in till Wanaka Centrum för vedugnsbakad pizza till barnen och halloumisallad till mej. Det smakade SÅ gott!

När vi satt och väntade på maten messade min barnmorska och sa att jag ska få recept på järntabletter utskrivna då mitt blodtest visade att jag var ”fairly anaemic”. Väldigt låg på järn med andra ord. Jag är inte så förvånad då jag åt järntabletter i slutet av graviditeten med A också. Kanske förklarar det en del av min plötsliga trötthet och håglöshet den senaste tiden. Jag tänkte att det bara berodde på att jag kommit längre i graviditeten men det vore ju skönt om lite extra järn kunde ge mej en ny välbehövlig energiboost!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s