Att drömma sej bort

Jag sitter här med en härligt krämig latte och drömmer mej bort med ett resemagasin. (Dina tidningar räcker än M!) Känner att jag får ”travel itch” när jag läser om alla underbara resmål som finns. Mina ögon dras dessutom till allt annat än barnvänliga destinationer… barnfria lyxhotell i vid Lake St Clair i Tasmanien och underbara Villas ute i vattnet på Gasfinolhu Island Maldiverna  var det jag fastnade vid.

Lika mycket som jag kan längta efter en semester hela familjen, lika mycket ser jag fram emot att resa med C när barnen är äldre. Tänk att ligga på en kritvit paradisö med en drink i handen och blicka ut över kristallblått vatten, det är något jag skulle vilja just NU.

 

 

En reaktion till “Att drömma sej bort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s