Kolugnt

Herregud vilken utmaning det är för mej att vara här nere på farmen. Ungarna älskar det så man kan säga att jag står ut för deras skull men jag skulle aldrig kunna bo här på heltid. Det är alldeles för isolerat… och sen är jag ingen farmtjej.

Även om jag var en dedikerad hästtjej och älskade att vara i stallet när jag var yngre så är detta annorlunda. Jag tror att det mest är känslan att vara mitt ute i ingenstans som jag inte gillar. Närmsta stad ligger 40 minuter bort, bortsett från en deppig liten by 10 minuter härifrån som har en ledsen gammal livsmedelsbutik. 

Det finns ingenstans att ens gå en promenad då det bara är stora öppna fält och en landsväg utanför huset. Lägg till nästintill obefintligt internet och knappt några tv-kanaler… Och absolut ingen i närheten att träffa för en fika ens om jag fick lust. Det blir lätt lite långtråkigt som ni kanske förstår! 

Men nu ska jag sluta låta som en bortskämd snorunge… Lugnet kan jag som sagt uppskatta en dag eller två, samt friheten för barnen att kunna köra motorcykel runt huset och kanske det jag gillar allra mest, absolut noll insyn från grannar! 

Imorgon åker iaf jag och barnen tillbaka till Queenstown och civilisationen för att hämta upp C:s mamma som kommer från New Plymouth. Hade det inte varit för att hon flyger in på förmiddagen så hade vi också stannat här tillochmed onsdag då C åker hem. Men jag har lovat både C och barnen att vi hänger med ner igen nästa vecka!

Klockan är åtta och både jag och C har gått och lagt oss. Han för att han ska upp vid 4.30 och hämta kossorna för mjölkning, och jag har inget bättre för mej än att gå och lägga mej jag med… Livet som bondfru 😜

Night night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s