Happy New Years!

Gott nytt år från Nya Zeeland! Vi är nere på farmen men åkte in till Riverton och åt en tidig Nyårsmiddag. Riverton är en liten sjöstad precis vid havet som är otroligt populär just kring jul och nyår. 

Fast varken jag eller C förstår varför folk höjer det till skyarna, det är knappast en beach i stil med Australiens fina vita sandstränder. Här är det oftast bara grått, mulet och blåsigt. 

Men vi njöt ändå av ljumma havsvindar och av att ha lämnat det kommersiella kaoset i Queenstown. Nyår har på senare år blivit en av de värsta helgerna där… Middag åt vi på Beach House Café som ligger väldigt vackert på en kulle tvärs över vägen från havet. Vi var här ofta när L var liten bebis och vi bodde växelvis på farmen och i Queenstown. 

Ägaren kände igen oss och kommenterade hur mycket barnen vuxit sen sist. Jag tror faktiskt inte att vi ens varit där sen A föddes och nu satt vi där med en tredje på G – livet går undan!

Om mindre än en timme går vi in i 2017. Jag minns hur jag firade millenniet i Enköping… Markoolio spelade på torget, stan hade kostat på storslagna fyrverkerier och ja det känns inte som att det var så länge sen men det är 17 år sedan!!! Helt galet.

Vad önskar jag då av 2017? Att jag och min familj får vara friska såklart, och att allt går bra med bebis ankomst till världen. Som alltid när ett nytt barn kommer till världen så stannar ju livet upp litegrann och det räknar jag med kommer hända även denna gång. Det kommer en ”inkörsperiod” då vi ska lära känna den nya familjemedlemmen, ta oss igenom sömnlösa nätter och hitta nya rutiner som passar för oss som en familj på 5. 

Det kommer säkerligen bli både tungt och tröttsamt stundtals men vi längtar samtidigt så oerhört efter att få träffa den lille! Tar vi bara oss igenom det första halvåret så vet jag att det brukar vända och bli lättare. 

Jag hoppas på en resa till Sverige nån gång nästa år, för barnens skull då dom längtar så och såklart för att få visa upp vårt lille nyskott för nära och kära! 

Jobbmässigt så vill jag fortsätta med Mama Boot Camps och PT-klienter i den mån jag kan. Bebis får hänga på tänker jag! En annan önskan jag har är att gå en instruktörskurs i yoga. Kanske händer det inte 2017 men isåfall hoppas jag på året efter! 

Vi kommer fortsätta att hålla ögonen öppna för nya expandations-möjligheter när det gäller farmen samt den gemensamma dröm jag och C har som är att en dag öppna ett motell, lodge eller liknande i Queenstown. Vem vet vad som dyker upp 2017? 
Bilder från vår Nyårskväll:


6 reaktioner till “Happy New Years!

  1. Och ett riktigt fint Gott Nytt År till er fina Familjen Laird!!! Det gjorde ni rätt i att dra er ut till farmen för lite lugn och ro och omväxling….Underbart att stänga ner lite , och reflektera tillbaka på året och tiden som gått och alla nya planer och drömmar och livet som väntas in… Och så härliga bilder på er alla, och ni har så mycket att se framemot… Och det lyser igenom er alla, och samtidigt har ni kämpat så mycket för detta och nu äntligen får njuta lite av livets sötma!!!Älskar er så mycket, och krama alla dina älsklingar från mig!!!Och yes tummen upp för er alla…. Mamma , Mormor , Svärmor..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s